Lad 2021 blive fællesskabernes år
Hvis du ikke kan se indholdet i mailen, så tryk her.

Godt nytår – 2021 bliver fællesskabernes år

2020 bød på afstand, isolering og ensomhed. Lad os håbe, at 2021 bliver nærhedens, tryghedens og fællesskabets år. I DGI arbejder vi ufortrøden frem mod, at vi igen kan åbne fællesskaberne for børn, unge og voksne.

  Mere om DGI i 2021  

Naturnationalparker og friluftsliv kan gå hånd i hånd

Naturen er vigtig for danskernes motions- og friluftsliv. Derfor foreslår DIF og DGI gode lokale løsninger til mere plads til såvel natur som mennesker.
 

 Læs forslagene  

Nyt samarbejde mellem Dansk Skoleidræt og DGI

Organisationerne vil udnytte hinandens styrker til at løfte arbejdet med bevægelse i skolen. Målet er at skabe aktive børn og unge og øge trivsel og læring i skoledagen.

  Mere om samarbejdet  

Idrætsdeltagelsen er mindre coronaramt end frygtet

57 procent af de voksne danskere er idræts- og motionsaktive, viser ny undersøgelse fra Idrættens Analyseinstitut. Det er et fald fra før corona, men mindre end frygtet. Nu skal de sidste hentes tilbage til idrætten og nye målgrupper fastholdes.

  Se hele undersøgelsen  

Nyt landsdækkende samarbejde skal sætte Danmark i bevægelse

DGI står sammen med DR og tre idrætsorganisationer bag projektet ’Sammen i bevægelse’ i 2021, der skal inspirere danskerne til fysisk aktivitet.

  Mere om projektet  

Unge får økonomi til selv at bygge idrætsfællesskaber

For mange unge vælger idrætten fra i teenageårene. DGI og pensionsselskabet Velliv går nu sammen om at give unge egne penge til at udfordre landets idrætsforeninger på nye fællesskaber.

  Mere om partnerskabet